Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011


Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας του συλλόγου μας σε μία όμορφα διακοσμημένη αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Plaza.
 Παρά την βροχερή ημέρα και το κρύο οι Καλλιμασιώτες έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση.
 

.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής του νομού μας κ. Κωστής Μουσουρούλης
  
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά το 2011, ανακοίνωσε την απόφαση του να μην δηλώσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία του συλλόγου μας  την επόμενη διετία λόγω της μετακόμισης του στην αγαπημένη μας Χίο.
 
Αμέσως μετά διάβασε τον χαιρετισμό της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του νομού μας κας Ελπίδας Τσουρή που δεν μπόρεσε λόγω ανηλειμένων υποχρεώσεων να παραστεί στην εκδήλωση.
Χαιρετισμός κας Ελπίδας Τσουρή, Βουλευτή Νομού Χίου:
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ
Βουλευτής Νομού Χίου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.
 Χίος, 14 Ιανουαρίου 2011

Αγαπητές φίλες και φίλοι,


Εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, η σημασία της ελπίδας αποκτά νέο περιεχόμενο. Η ευχή, η χρονιά που ξεκινά να δικαιώσει τις ελπίδες μας και η προσδοκία ότι οι προσπάθειες όλων μας θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για μια καινούρια αρχή, πρέπει να γίνει στόχος για τον καθένα από εμάς, προσωπικά, αλλά και για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Για αυτόν το στόχο θα εργαστούμε συστηματικά.

Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά στα μέλη του Συλλόγου και στους απανταχού Χιώτες και καλή συνέχεια στο έργο σας.

                                              Με φιλικούς χαιρετισμούς,

                                             Ελπίδα Τσουρή
                                             Υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας
Ο πρόεδρος του συλλόγου μαζί με τον Ταμία Μπαχά Σταμάτη έκαναν έναν σύντομο διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της θητείας του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου η οποία ήταν θετική και μάλιστα με υπόλοιπο ταμείου 15458,61 ευρώ  και αναφέρθηκε στις προσπάθειες του συλλόγου και στο μεγάλο όνειρο του να αποκτήσει ο σύλλογος πλέον την δική του στέγη με αγορά χώρου. Αναφέρθηκαν οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει και απαιτούνται για γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα και αλλά και η γραφειοκρατία που συναντήσαμε και μας έχει καθυστερήσει μέχρι τώρα έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η αγορά. 
Ο κος Αιμιλιανός έκλεισε τον απολογισμό με την ευχή το επόμενο διοικητικό συμβούλιο να μπορέσει να πραγματοποιήσει τον στόχο αυτό αν και εξέφρασε την λύπη του που δεν πρόλαβε να δει να πραγματοποιείται η αγορά κατά την διάρκεια της θητείας του.


Αμέσως μετά πήραν τον λόγο οι διατελέσαντες πρόεδροι του συλλόγου κος Μιχελάκης Μιχάλης και κα. Αργυρούδη Μαρία καθώς και ο κος. Σταμάτης Συράκης οι οποίοι σχολίασαν τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας. Ο απολογισμός επικυρώθηκε ομόφωνα από όλους τους Καλλιμασιώτες που ήταν στην αίθουσα.


Αναμνηστικές φωτογραφίες του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Πρόεδρος : Ευαγγελινός Αιμιλιανός
Αντιπρόεδρος: Κουμελάς Κώστας
Γραμματεία : Δελάνη Ελένη &  Αλευράς Ιωάννης
Ταμίας : Μπαχάς Σταμάτης
Μέλη : Συράκη Μαρία, Περίκος Ιωάννης, Ξύδα Μαριάνθη

Για το νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκαν οι:

Σιταρά Σταματία, Κουμελάς Κώστα, Αλευράς Γιάννης, Γανιάρης Μιχάλης, Παντελούκα Μαρία, Λαμπρινή Τσιρέπα, Περίκος Ιωάννης και ορίστηκε Διοικητικό Συμβούλιο για την σύσταση του στις 19 Ιανουαρίου 2011.

Ακολούθησε κοπή της πίτας μας όπου το πρώτο κομμάτι έκοψε ο βουλευτής μας κος Κωστής Μουσουρούλης ο οποίος μετά τον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε  στην πορεία του συλλόγου μας, αλλά και το στο πόσο σημαντικό είναι να είναι να παρουσιάζει θετικά οικονομικά αποτελέσματα ο σύλλογος μας μέσα στο δύσκολο οικονομικά περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.Από την Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής μας τίμησαν με την παρουσία τους η γενική Γραμματέας κα. Κουτσούκου Γεωργία  και ο Ταμίας κος Καπετάνης Γεώργιος


Τα ηνία της εκδήλωσης ανέλαβε ο DJ μας που με τις μουσικές επιλογές από όλα τα είδη αλλά και φυσικά με τα νησιώτικά μας έφερε στην πίστα. Η βραδιά έκλεισε με πολύ διασκέδαση και χορό.