Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FENIX

Tην Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011, ο σύλλογος μας πραγματοποίησε προγραμματισμένη αποκριάτικη εκδήλωση σε όμορφη και αποκριάτικα στολισμένη αίθουσα του ξενοδοχείου FENIX στην Γλυφάδα.

Οι κακές καιρικές συνθήκες και η καταιγίδα που δημιούργησε προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής εμπόδισαν αρκετούς να παραστούν στην εκδήλωση, όμως όσοι τολμηροί τα κατάφεραν πέρασαν μια πραγματικά όμορφη βραδιά.

Αμέσως μετά τα εθιμοτυπικά και το σύντομο καλωσόρισμα από την πρόεδρο του συλλόγου μας κα. Σιταρά Σταματία και τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κουμελά ακολούθησε φαγητό από πλούσιο μπουφέ.

Την σκυτάλη ανέλαβε ο  DJ που με επιλογές από διεθνές ρεπερτόριο αλλά και φυσικά με νησιώτικα τραγούδια ανέβασε το κέφι των παρευρισκόμενων  οι οποίοι έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες κάνοντας το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!












                               Η πρόεδρος του συλλόγου μας χορεύει Ζεϊμπέκικο 
 



                               Ο Αντιπρόεδρος και ο γραμματέας Γιάννης Αλευράς.







Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε λαχειοφόρος αγορά όπου κληρώθηκε σύστημα πλοήγησης αυτοκινήτου. Τυχερός αναδείχθηκε ο κος Σταγκούλης Κώστας στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα καλά ταξίδια!
Ευχόμαστε του χρόνου να μας βοηθήσει ο καιρός έτσι ώστε να συμμετέχουν περισσότεροι συμπατριώτες μας.