Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ!!


Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου μας,

Αρχικά να σας ενημερώσουμε για μια δυσάρεστη για όλους μας είδηση τον χαμό του Βάϊου Καραγιάννη συζύγου της επί χρόνια μέλους σε διάφορες θέσεις του συλλόγου μας Ελένης Δελάνης. Η πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά θλίψη μας για την απώλεια και τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια  του.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας στο οποίο έγινε συζήτηση για τα επόμενα βήματα του συλλόγου μας την νέα χρονιά. Οι ιδέες εκδηλώσεων πολλές από όλα τα μέλη και μάλιστα όλες προσανατολισμένες στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που διέπει την χώρα μας.
Σε γενικές γραμμές αποφασίσαμε να κρατήσουμε μικρό τον αριθμό των εκδηλώσεων καθώς και να βρούμε τρόπο ώστε όσες διοργανώσουμε να είναι το δυνατόν οικονομικές και προσιτές σε όλα τα μέλη μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Να υπενθυμίσουμε ότι είμαστε πλέον από τους λίγους Χιώτικους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Αττική καθώς δυστυχώς οι σημερινές συνθήκες έχουν αναγκάσει πολλούς συλλόγους να αναστείλουν την λειτουργία τους.  
Το ποιες ακριβώς εκδηλώσεις θα γίνουν καθώς και οι ημερομηνίες θα αποφασιστούν σύντομα και θα ενημερωθείτε όλοι από την ιστοσελίδα μας καθώς και από την καθιερωμένη μας αλληλογραφία. Γενικά οι εκδηλώσεις που συζητάμε είναι η καθιερωμένη πίττα (πιθανά συνδυασμένη και με χορό), η εκδήλωση του ‘Ηρωα Περρίκου, κάποια θεατρική εκδήλωση και ίσως μια μικρή και οικονομική εκδρομή μετά την Άνοιξη. Να θυμίσουμε ότι μπορεί το ΔΣ του συλλόγου να αποφασίζει για τις εκδηλώσεις αλλά η συμμετοχή και η γνώμη όλων σας για τα επόμενα βήματα του συλλόγου μας βοηθάει στο να επιλέξουμε σωστά και να ικανοποιήσουμε το δυνατόν τους περισσότερους!

Κάνοντας μια προσπάθεια να μειώσουμε το δυνατόν τα έξοδα του συλλόγου θα προσπαθήσουμε μέσω των εκδηλώσεων να κάνουμε μια εκκαθάριση των μελών έτσι ώστε να αποφύγουμε τις διπλές εγγραφές και να συγκεντρώσουμε από όσα περισσότερα μέλη μπορούμε τα email έτσι ώστε να μειώσουμε τα τέλη επικοινωνίας. 
Όσα μέλη επίσης επιθυμούν να λαμβάνουν ενημέρωση μέσω της σελίδας ή του email τους αντί της κλασσικής επιστολής θα τους παρακαλούσαμε να μας ενημερώσουν σχετικά στις εκδηλώσεις μας ή μέσω του της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αλληλογραφίας του συλλόγου syllogoskallimasias@gmail.com
Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο γραμματέας του συλλόγου μας Ιωάννης Αλευράς εκλέχθηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΣΑ! Ευχόμαστε στον γραμματέα μας καλή επιτυχία στα νέα του επιπρόσθετα καθήκοντα.

Εμείς με την σειρά μας να υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε συχνότερα για τις ενέργειες του συλλόγου καθώς και για οποιοδήποτε σημαντικό θέμα για όλους τους Χιώτες.

Τέλος να ευχηθούμε σε όλους τους φίλους Χιώτες και μη Καλές Γιορτές και καλή Χρονιά!

Το ΔΣ του Συλλόγου