Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑ ΠΕΡΡΙΚΟΥ 2012 ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (Ανανέωση)

Αγαπητοί  συγχωριανοί, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.


Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής του συλλόγου μας στην προτομή του Καλλιμασιώτη ήρωα αεροπόρου Κώστα Περρίκου, στην συμβολή των οδών Γλάδστωνος και Πατησίων στην Αθήνα ακριβώς δίπλα στο πρώην κτίριο της φιλοναζιστικής ΕΣΠΟ.


Αμέσως μετά στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ και ώρα 13.00 μμ στην πλατεία Ομονοίας Πανεπιστημίου 52 , Αθήνα θα πραγματοποιηθεί  η κοπή πίτας του συλλόγου μας για το νέο έτος, με πλούσιο κρύο πιάτο, αναψυκτικά, ποικιλία χυμών, καφέ, τσάι, γλυκά και φυσικά όπως πάντα με μουσική και πολύ χορό. Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ.

Θα παρακαλέσουμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης να φροντίσουν για την ανανέωση της συνδρομής τους στον ταμία μας.


Επόμενες δράσεις του συλλόγου μας:

·         Θεατρική παράσταση τον Μάρτιο
·         Εκδήλωση σε ταβέρνα τον Απρίλιο
·         Μονοήμερη εκδρομή τον Μάιο.


Να σας  ενημερώσουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια ενημέρωσης και ανανέωσης της λίστας μελών του συλλόγου καθώς και μείωσης του ταχυδρομικού κόστους αποστολής των επιστολών οπότε θα παρακαλούσαμε όσα μέλη και φίλοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο να μας αποστείλουν email με τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση syllogoskallimasias@gmail.com ζητώντας μας να μην τους αποστέλλουμε πλέον ενημερώσεις μέσω ταχυδρομείου.Να θυμίσουμε ότι όλες μας οι ανακοινώσεις αναρτώνται άμεσα στην ιστοσελίδα μας http://syllogoskallimasias.blogspot.com στην οποία έχει προστεθεί η δυνατότητα να δηλώνεται το email σας για αυτόματες ενημερώσεις!

Τέλος με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο γραμματέας του συλλόγου μας Ιωάννης Αλευράς μετά το πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της Ο.Χ.Σ.Α. αναλαμβάνει την θέση του γραμματέα στην ομοσπονδία!
Πιστεύουμε ότι είναι μια σημαντική στιγμή για τον σύλλογο μας καθώς θα εκπροσωπηθούμε δυναμικά στην ομοσπονδία και μια μεγάλη επιτυχία του γραμματέα μας καθώς σε νεαρή ηλικία αναλαμβάνει μια πολύ σημαντική θέση. Ευχόμαστε στον Γιάννη μας καλή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες του διατηρώντας πάντα την δυναμική που τον χαρακτηρίζει.
Σας περιμένουμε όλους!

  

      Η Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας


  Σιταρά  Σταματία                                           Αλευράς  Ιωάννης