Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση ΔΣ του συλλόγου 9/10/2012

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας,

στις 9/10/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου μας στο φιλόξενο πάντα χώρο του γραφείου του Αντιπρόεδρου κου Κώστα Κουμελά.

Ήταν μια ευκαιρία συνάντησης μετά από αρκετό διάστημα και όλα τα μέλη αφού αντάλλαξαν εμπειρίες σχετικά με τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, θέματα επικαιρότητας του αγαπημένου μας νησιού ιδέες και σχόλια για τα φλέγοντα οικονομικά κυρίως θέματα της πατρίδας μας  πρότειναν  τις επόμενες δράσεις του συλλόγου μας για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα με νεώτερες ανακοινώσεις μας.

Ίσως το σημαντικότερο θέμα που συζητήθηκε πέραν των επόμενων εκδηλώσεων κλπ να είναι η απόφαση του συλλόγου να βοηθήσει οικονομικά συμπατριώτες μας που χρειάζονται αποδεδειγμένα την πλήρη στήριξη μας σε αυτές τις "μαύρες" ημέρες που ζούμε όλοι μας. Αυτό βέβαια στο μέτρο του  δυνατού καθώς όπως γνωρίζετε όλοι τα όποια ελάχιστα έσοδα του συλλόγου προέρχονται από τις λίγες εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε μέσα στην χρονιά με σκοπό πάντα να περάσουμε καλά, να συναντηθούμε και σε καμία περίπτωση με αυτοσκοπό το κέρδος αλλά την συμμετοχή.