Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Φωτογραφικό υλικό εκδήλωσης κοπής πίτας 2014

Αγαπητοί φίλοι του συλλόγου μας,

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας στην αίθουσα «ΑΡΙΩΝ» στο Μικρολίμανο.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε φίλους και μέλη του συλλόγου μετά την τελευταία εκδρομή μας με σκοπό να ευχηθούμε χρόνια πολλά και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Μετά την κοπή της πίτας από τον πρόεδρο μας κ. Κουμελά Κώστα ακολούθησε σύντομος απολογισμός για τις ενέργειες του συλλόγου μας. Διαβάστηκαν δε ευχητήριες επιστολές του κ. Μουσουρούλη και της κας Τσουρή.

Ακολούθησε χορός με συνοδεία ορχήστρας με διάφορες μουσικές επιλογές αλλά κυρίως αγαπημένα νησιώτικά τραγούδια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις εταιρίες αλλά και τους επαγγελματίες του νησιού μας για την θερμή προσφορά τους σε δώρα για την λαχειοφόρο μας κατά την οποία κληρώσαμε 52 διαφορετικά δώρα!

Να θυμίσουμε δε ότι το επόμενο ραντεβού μας είναι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 το πρωί όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής του συλλόγου μας στον ήρωα του χωριού μας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας αεροπόρο Κώστα Περρίκο, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής (Ο.Χ.Σ.Α.).

Η Επιμνημόσυνη Δέηση και η κατάθεση στεφάνων θα τελεστεί μπροστά στην προτομή του ΗΡΩΑ στην συμβολή των οδών Γλάδστωνος και Πατησίων στην Αθήνα ακριβώς δίπλα στο πρώην κτίριο της φιλοναζιστικής ΕΣΠΟ.

Θα παραστεί η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Αμέσως μετά θα γίνει δεξίωση στο πνευματικό κέντρο δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50.


Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση σε επόμενη μας ανακοίνωση.