Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Νέο ΔΣ Συλλόγου Καλλιμασιωτών Χίου Αττικής και εκδήλωση μνήμης ήρωα αεροπόρου Κώστα Περρίκου



Φίλοι και μέλη του συλλόγου μας

Εχθές 1 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αμαλία στην πλατεία Συντάγματος-Αθήνα, η κοπή της πίτας του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Χίου - Αττικής και πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση.


Υπήρχαν πολλοί που πραγματικά ήθελαν να είναι σε αυτό στο συμβούλιο και να βοηθήσουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Τελικά μετά την επιθυμία κάποιων να μείνουν αναπληρωματικά μέλη το συμβούλιο του συλλόγου είναι το εξής:

Πρόεδρος: Αιμιλιανός Ευαγγελινός
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Περίκος
Γραμματέας: Φωκίων Στέκας
Ταμίας: Μαρία Παντελούκα
Μέλος Κατερίνα Δαλάτση
Αναπληρωματικά μέλη:
Αγγελική Θλιβίτου
Σταματία Σιταρά
Μαγδαληνή Περίκου
Ιωάννης Αλευράς
Ευστράτιος Παληάς
Χαρά Σταμούλη


Καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και καλή Δύναμη για επιτυχία στους στόχους του!

Θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση με φωτογραφικό υλικό απο την επιτυχημένη μας εκδήλωση!



Εκδήλωση μνήμης ήρωα αεροπόρου Κώστα Περρίκου
Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του συλλόγου μας για να τιμήσουμε όπως κάθε χρόνο τον Καλλιμασιώτη ήρωα αεροπόρο Κώστα Περρίκο, στην προτομή επί της συμβολής των οδών Γλάδστωνος και Πατησίων στην Αθήνα ακριβώς δίπλα στο πρώην κτίριο της φιλοναζιστικής ΕΣΠΟ.

Μετά την εκδήλωση ο σύλλογος θα κεράσει καφέ.

Να σας  ενημερώσουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια ενημέρωσης και ανανέωσης της λίστας μελών του συλλόγου καθώς και μείωσης του ταχυδρομικού κόστους αποστολής των επιστολών οπότε θα παρακαλούσαμε όσα μέλη και φίλοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο να μας αποστείλουν τα στοιχεία τους με email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση syllogoskallimasias@gmail.com ζητώντας μας να μην τους αποστέλλουμε πλέον ενημερώσεις μέσω ταχυδρομείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλες μας οι ανακοινώσεις αναρτώνται άμεσα στην ιστοσελίδα μας http://syllogoskallimasias.blogspot.com στην οποία έχει προστεθεί η δυνατότητα να δηλώσετετο email σας για αυτόματες ενημερώσεις!

Σας περιμένουμε όλους!