Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Χοροσπερίδα Συλλόγου Καλλιμασιωτών Χίου Αττικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές η χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας  στον πανέμορφο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου Erytha Resort στο Καρφά της Χίου.

Κατά την διάρκεια της όμορφης βραδιάς πραγματοποιήθηκε  βράβευση απο τον τ. πρόεδρο του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Αττικής κ. Ευαγγελινό, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Χιακών σωματείων Αττικής κ. Αργύρη Κοκκινάκη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ΟΧΣΑ αλλά και στην υλοποιήση της  ιδέας του για  μια σκέπη για όλους του Χιώτες στην Αττική η οποία ελπίζουμε να γίνει στο μέλλον το σημείο συγκέντρωσης όλων των Χιωτών, το σπίτι μας δηλαδή στην Αττική.

Παράλληλα ως σύλλογος θεωρήσαμε ως ελάχιστη υποχρέωση να τιμήσουμε και να βραβεύσουμε μαζί με τον πρόεδρο του χωριού μας κ. Γιαννούμη και την πρόεδρο του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Αμερικής κα. Κυριακή Σταθάκου τον τέως Πρόεδρο μας επί 10 έτη κ. Ευαγγελινό Αιμιλιανό για την δική προσφορά και πνοή που έδωσε ξανά στο Σύλλογο μας, για το όλο του έργο για το νησί μας μέχρι τώρα καθώς και για την εκπαιδευτική του πορεία.

Του ευχόμαστε δε γερό στομάχι, σωστές πολιτικές αποφάσεις και καλό ταξίδι στα νερά της νέας του πολιτικής πορείας.

Διασκέδασαμε όλοι μαζί με τους Αλέκο και Κική Γεωργούλη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως με νησιώτικα τραγούδια, πλούσιο φαγητό και ποτά με την όμορφη θέα του κόλπου του Καρφά και απέναντι της Σμύρνης.

Ευχόμαστε όλοι όσοι μας τίμησαν να πέρασαν καλά έτσι ώστε να έχουμε δύναμη να επαναλάβουμε με καλύτερο τρόπο του χρόνου και ελπίζουμε να προσέλθουν σε επόμενη εκδήλωση όσοι φορείς του χωριού μας έλαμψαν δια της απουσίας τους...

Ακουλουθούν φωτογραφίες απο την εκδήλωση μας.

Και του χρόνου με υγεία σε όλους!