Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου


Εχθές ημέρα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7μ.μ. συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα:

1) Ανάλυση εξόδων - εσόδων ταμείου.
2) Προγραμματισμός Εκδήλωσης Κοπής Πίτας
3) Προγραμματισμός εκδήλωσης Κώστα Περρίκου
4) Προγραμματισμός εκδήλωσης θεατρικής παράστασης.

Παρόντες όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτός του Πέτρου Πρίνου που απουσίαζε. Μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην πρόεδρος Τούλα Σιταρά και το πρώην μέλος Μάγδα Πασχαλιώρη.
Αποφάσισε Ομόφωνα


1) Έγινε ανάλυση των εξόδων και εσόδων που έχουν πραγματοποιηθεί και αποφασίστηκε να προχωρήσουμε και την νέα χρονιά μόνο με εκδηλώσεις που δεν ζημιώνουν οικονομικά το σύλλογο μας προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσουμε το κόστος για τα μέλη στο ελάχιστο δυνατό και προσβλέποντας σε μεγαλύτερη συμμετοχή.

2) Η εκδήλωση της κοπής Πίτας θα πραγματοποιηθεί στις 20/1/2019 Κυριακή μεσημέρι στο Μουσική Ταβέρνα «Ελιάς γεύσεις». Κόστος πρόσκλησης 16 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει πλούσιοτατο φαγητό και απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά. Για παιδιά θα είναι στα 8 ευρώ.  Στην εκδήλωση θα γίνει προσπάθεια ανανέωσης της λίστας επικοινωνίας των μελών για καλύτερη ενημέρωση τους. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για την εκδήλωση.

3) Η εκδήλωση τιμής του Κώστα Περρίκου θα συνδιοργανωθεί με την ΟΧΣΑ και θα γίνει προσπάθεια συμμετοχής όλων των Χιακών συλλόγων σε αυτό. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για την εκδήλωση.

4) Θα προγραμματιστεί η παρακολούθηση θεατρικής παράστασης (κωμωδία) μέσα στον Φεβρουάριο και μετά την εκδήλωση κοπής πίτας. Θα γίνει με αγορά ομαδικού εισιτηρίου σε απογευματινή ώρα για να κρατηθεί χαμηλά το κόστος. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για την εκδήλωση.

Το ΔΣ.

Πρόεδρος: Ιωάννης Περίκος

Αντιπρόεδρος: Μαρία Παντελούκα
Γραμματέας: Αικατερίνη Δαλάτση
Ταμίας: Ιωάννης Λυμπούσης
Μέλος: Μαριάνθη Ξύδα
Μέλος: Πέτρος Πρίνος
Μέλος: Χαρίκλεια Σταμούλη

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς αλλά και στους φίλους του συλλόγου μας Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία και Ευτυχία για τις οικογένειες μας!

                                    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας

                                          Περίκος Ιωάννης