Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Καλλιμασιωτών Χίου Αττικής

Με μεγάλη προσέλευση παρόλο που ταυτόχρονα διεξάγονταν παρόμοιες εθιμοτυπικές εκδηλώσεις στην Αθήνα από πολλούς Χιακούς Συλλόγους  και παράλληλα ήταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για την Μακεδονία με πολλά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, έγινε με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας, του Συλλόγου μας στον φιλόξενο χώρο της μουσικής ταβέρνας Ελιάς Γεύσεις στο Νέο Φάληρο.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους συγχωριανοί αλλά και φίλοι του Συλλόγου μας, εκπρόσωπος του βουλευτή κου Μυταράκη και ο πρώην Πρόεδρος μας και πλέον πολιτευτής της ΝΔ κος Ευαγγελινός Αιμιλιανός ο οποίος γιόρτασε μαζί μας τα γενέθλια του καθώς και ο Πρόεδρος της ΟΧΣΑ κος Αργύρης Κοκκινάκης.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας έκοψε την Βασιλόπιτα, ευχόμενος τα καλύτερα για την Νέα Χρονιά 2019 κάνοντας μικρό απολογισμό για την προηγούμενη χρονιά και παρουσιάζοντας τις επόμενες εκδηλώσεις μας.
Τυχερή του φλουριού η ακούραστη αντιπρόεδρος Μαρία Παντελούκα η οποία κέρδισε και το δώρο.
Την ευχάριστη εκδήλωση, έντυσε μουσικά, η πολυμελής ορχήστρα, με ένα μουσικό ρεπερτόριο ποικίλης ύλης με χορό και κέφι που κράτησε μέχρι και αργά το βράδυ.
Το φαγητό ήταν πλούσιο με άφθονο κρασί για όλους και τα καλά λόγια που ακούσαμε για την εκδήλωση μας δίνουν δύναμη για το μέλλον.
Ανώνυμες δωρεές υπέρ του Συλλόγου στην μνήμη του Περίκου Σταύρου βοήθησαν τα οικονομικά του Συλλόγου καθώς μαζί με τις συνδρομές αποτελούν την μοναδική οικονομική ενίσχυση για να μπορούμε να λειτουργούμε σωστά στο μέλλον. 
Στόχος μας να διατηρηθεί ακέραιο το ποσό που υπάρχει στο λογαριασμό του Συλλόγου και η διοργάνωση εκδηλώσεων που δεν θα έχουν κέρδος αλλά δεν θα είναι και αρνητικές οικονομικά με χαμηλό κόστος για τους φίλους μας.
Επόμενες εκδηλώσεις στις 9/2 εκδήλωση για τον ήρωα Κώστα Περρίκο στην Καλλιθέα το πρωί υπό την αιγίδα του Δήμου (θα αναρτηθεί ξεχωριστή ανακοίνωση σύντομα) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θεατρική παράσταση "Πουλιά στον Αέρα" Δες εδώ (δηλώστε συμμετοχές άμεσα!)