Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Μια όμορφη Αυγουστιάτικη βραδιά με ολόγιομο φεγγάρι

 

Το Σάββατο 13/8 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συνάντηση μας με την ευκαιρία των διακοπών μας στο αγαπημένο μας νησί.

Η παρέα ήταν 25 Καλλιμασιώτες Αττικής μαζί με πρώην Προέδρους του συλλόγου μας σε τραπέζι με απίστευτη θέα και την πανσέληνο να καθρεπτίζεται στα νερά του Αιγαίου από τον όμορφο χώρο του Ίασμου.

Έγινε μια μικρή ανασκόπηση των τελευταίων ετών κατά τα οποία λόγω της πανδημίας δεν είμασταν ιδιαίτερα ενεργοί σε εκδηλώσεις, οικονομικός απολογισμός, διαβάστηκε το καταστατικό μας και εκτέθηκαν απόψεις για την συνέχεια του συλλόγου μας και την ανάγκη ανανέωσης σε περίπτωση που συνέχειας του.

Αποφασίστηκε δε κατά πλειοψηφία να συνεχίσουμε με το υπάρχον ΔΣ μέχρι και τον Δεκέμβριο  παρόλο που έχει υπερβεί την διετή θητεία του έτσι ώστε να πάμε σε εκλογές τον Ιανουάριο του 2023.

Τον Ιανουάριο θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της πίτα μας με πιθανότερη ημερομηνία στις 23/1/2023 και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εφόσον έχουν προσέλθει και αρκετά μέλη / φίλοι του συλλόγου θα προχωρήσουμε σε εκλογές για νέο ΔΣ και φυσικά θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Το υπόλοιπο της βραδιάς κύλησε σε πολύ ευχάριστο κλίμα μεταξύ όσων προσήλθαν με μπόλικα κοκτείλ, παγωτά και ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την επίσκεψη σας!!