Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Φωτογραφίες μονοήμερης εκδρομής Ναυπλίο - Κεφαλάρι - ΛουτράκιΣτις 16/11/2014 πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή του συλλόγου μας στο μαγευτικό Ναύπλιο.

Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική παρόλο το κρύο και τις άσχημες συνθήκες στην χώρα τις προηγούμενες ημέρες.

Με εξαίρεση μικρά διαστήματα ηλιοφάνιας το ψιλόβροχο μας ακολούθησε εκείνη την ημέρα, όμως καταφέραμε για άλλη μια φορά να περάσουμε πολύ καλά, να μιλήσουμε και να διακεδάσουμε όπου και εάν σταθήκαμε ακόμη και μέσα στο πούλμαν.

Μαζί μας καθόλη την διάρκεια της εκδρομής είχαμε την ξεναγό μας Όλγα με αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα μέρη που επισκευτήκαμε και η οποία κατάφερε να διατηρήσει το κέφι μας ψηλά με ανέκδοτα και τραγούδια ακόμη και σε στιγμές που είχαμε κουραστεί.

Στην στάση μας για καφέ στην διώρυγα  είχαμε την τύχη να βρεθούμε εκεί την στιγμή διεύλευσης πλοίου και έτσι είδαμε όλη την διαδικασία βύθισης της γέφυρας.

Μικρή περιήγηση στο Ναύπλιο λόγω καιρού  για τις απαραίτητες φωτογραφίες  στα πλακόστρωτα δρομάκια και γρήγορα εισβάλαμε σε τσιπουράδικο της πόλης όπου με το ζόρι σηκωθήκαμε αφού οι μεζέδες και το τσίπουρο ήταν καταπληκτικά. Ακριβώς την στιγμή που άρχισε να παίζει ζωντανή ορχήστρα...!

Κατεύθυνση στο Κεφαλάρι Άργους για φαγητό στην ταβέρνα Riviera του χωριού (μην πάτε ακριβό και μέτριο φαγητό), κρασί και χορός στο φούλ με νησιώτικά!

Το απόγευμα κατηφορίσαμε στο πανέμορφο Λουτράκι για καφεδάκι απολαμβάνοντας την μαγεία του ηλιοβασιλέματος.

Τέλος το βράδυ στην Αθήνα και επόμενο ραντεβού όλοι μαζί για την πίτα του Συλλόγου μας κάπου μέσα στον Φεβρουάριο.