Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

                                                           
Αθήνα,  3 Ιανουαρίου 2016                                                   
Αγαπητοί  συγχωριανοί, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Χίου Αττικής σας στέλνει 2016 ευχές για ένα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ  ΚΑΙ  ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ  νέο έτος και σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις παρακάτω εκδηλώσεις:

*    Κοπή πίτας - Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016
Την Κυριακή το μεσημέρι 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 13:30, σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές όλοι μαζί στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου μας, την καινούργια χρονιά, στον στο Roof Garden του ξενοδοχείου CORAL, στην περιοχή Φλοίσβος Παλαιό Φάληρο, με την υπέροχη θέα, πλήρως κλιματιζόμενη μόνο με τζαμαρίες και πανοραμική θέα στην Αίγινα, στην Ελευσίνα,  τον Πειραιά και   το απέραντο γαλάζιο.
Από την καθιερωμένη εδώ και χρόνια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας δεν θα μπορούσε να λείπει και η διασκέδαση μας, οπότε φέτος επιλέξαμε για σας τριμελή ορχήστρα με μαέστρο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει φαγητό σε μπουφέ όπου περιλαμβάνει: χωριάτική σαλάτα, μακεδονική σαλάτα, σαλάτα του καίσαρα, ποικιλία ελληνικών τυριών, παραδοσιακή τυρόπιτα, πέννες 4 τυριά, μπιφτεκάκια  μοσχαρίσια σχάρας, χοιρινά φιλετάκια σχάρας, παιδάκι κοτόπουλο, γλυκό, βασιλόπιτα και απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί, μπύρες και αναψυκτικά.
 Το φλουρί κερδίζει  ένα διήμερο voucher σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου CORAL.
 Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στα τηλέφωνα 210 8991089 και 6944109046 και σε οποιοδήποτε μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Τιμή συμμετοχής 25 ευρώ.

*    Εκδήλωση τιμής και μνήμης ήρωα Κώστα Περρίκου
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής και μνήμης του Καλλιμασιώτη ήρωα, αεροπόρο Κώστα Περρίκο, στην προτομή που υπάρχει στην συμβολή των οδών Γλάδστωνος και Πατησίων στην Αθήνα ακριβώς δίπλα στο πρώην κτίριο της φιλοναζιστικής ΕΣΠΟ. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο καπετάνιος κ. Μιχάλης Καριάμης.

Σας περιμένουμε όλους!
Με τιμή για το διοικητικό συμβούλιο
   Ο Πρόεδρος                                        Ο ΓραμματέαςΑιμιλιανός Ευαγγελινός                         Φωκίων Στέκας