Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Μπόλιας εγκαινίασε και το δεύτερο Κέντρο Αναπτυξιακών και Συναισθηματικών Διαταραχών "Κων. Μπολιας" με μεγάλη επιτυχία. Εμείς από την πλευρά μας θα του ευχηθούμε κάθε επιτυχία και να μπορέσει μέσω της δουλειάς του να βοηθήσει όσο περισσότερα παιδιά μπορεί. Παρακάτω αναφέρουμε λίγα λόγια για το Κέντρο και θα ευχηθούμε Καλή επιτυχία.


 Κέντρο Αναπτυξιακών και Συναισθηματικών Διαταραχών 
"Κων.  Μπόλιας"
Το Κέντρο ‘Κων. Μπόλιας’ δραστηριοποιείτε στον τομέα της αποκατάστασης προβλημάτων στον λόγο και την ομιλία, μαθησιακών δυσκολιών, υπερκινητικότητας -  διάσπασης προσοχής, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές- αυτισμό, νοητική υστέρηση, ψυχολογικές & παιδοψυχιατρικές διαταραχές παρέχοντας υπηρεσίες παιδοψυχιατρικής, ψυχοθεραπείας, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών.

Η Διεπιστημονική Ομάδα των επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας παιδοψυχίατροι, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, κοινωνικοί λειτουργοί κλπ σε συνεργασία με το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του Κέντρου μας και με επικεφαλής τον παιδοψυχίατρο Κωνσταντίνο Μπόλια επωμίζονται την ομαλή , αποτελεσματική και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης και διάγνωσης για το παιδί και την οικογένεια σας.

Με πάνω από 15 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου καταφέραμε να διατηρήσουμε μια σταθερή πορεία στην διοικητική πρακτική του, μένοντας πιστοί στο όραμα για αξιοποίηση της ιδιαιτερότητας του κάθε παιδιού με φροντίδα και σεβασμό. Το 2015 στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας και παραμένοντας στην αιχμή των εξελίξεων δημιουργήσαμε το δεύτερο Κέντρο μας στα Βόρεια Προάστια, όπου ήδη μετράει 3 μήνες λειτουργίας.

Μέλημα μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής επιστημονικής τεκμηρίωσης.

Φροντίδα μας η διατήρηση της ατομικότητας του κάθε παιδιού.

Στόχος μας η ανάπτυξη των δυνατοτήτων του και η βέλτιστη ένταξή του στο οικογενειακό, σχολικό και ευρύτερα κοινωνικό σύνολο.


Έδρα: Πατησίων 207, 11253, Αθήνα, τηλ: 210 8645810 φαξ: 210 8645093

Υποκατάστημα: Λ. Κηφισίας 2, 15123, Μαρούσι, τηλ: 2106899542 φαξ: 2106899542