Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (24-2-2010)

Πράξη 5 / 24-2-2010


Σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 19:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας για να συζητήσει τα παρακάτω θέματα:

1. Αγορά αίθουσας για το Σύλλογο
2. Εξουσιοδότηση του Προέδρου για να κάνει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την αγορά της αίθουσας
3. Προγραμματισμός εκδηλώσεων

Το Δ.Σ. μετά από αρκετή ανάλυση και συζήτηση όλων των θεμάτων αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Θέμα 1: Το Δ.Σ. τις προηγούμενες μέρες είχε επισκεφτεί την αίθουσα που βρίσκεται στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Αποφάσισε ομόφωνα ότι είναι κατάλληλη για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.

Θέμα 2: Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος Αιμιλιανός Ευαγγελινός όπως προβεί στις ανάλογες ενέργειες που χρειάζονται για την αγορά του ακινήτου. Όπως εφορία, υπογραφή συμβολαίων αγοράς, υποθηκοφυλάκειο, κτηματολόγιο. Κατά την υπογραφή τα μέλη του Δ.Σ. θα παρευρεθούν.

Θέμα 3: Προγραμματίστηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Α) Κυριακή 9 Μαϊου 2010, Μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας – Λίμνη Φενεού.

Β) Κυριακή 6 Ιουνίου 2010, Συνεστίαση σε ταβέρνα για φαγητό και διασκέδαση.

Γ) Καλοκαιρινή εκδρομή εξωτερικού θα πραγματοποιηθεί με δύο ξεχωριστούς προορισμούς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου του 2010. Βαρκελώνη Ισπανίας με αρχηγό τον πρόεδρο Αιμιλιανό Ευαγγελινό και  Λονδίνο Αγγλίας με αρχηγό τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κουμελά.

Δ) Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010 στη Χίο θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση του Συλλόγου μας μαζί με τους συγχωριανούς μας σε κεντρικό Ξενοδοχείο.

Ε) Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του Συλλόγου μας σε εκκλησία κοντά στην αίθουσα μας και μετά θα προσφερθεί κέρασμα.

Οι λεπτομέρειες των εκδρομών και των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν με επιστολή προς τα μέλη μας και με ανακοίνωση στο ιστολόγιο του Συλλόγου μας αφού πάρουμε τις ανάλογες προσφορές.

Αιμιλιανός Ευαγγελινός, Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Κουμελάς, Αντιπρόεδρος
Ελένη Δελάνη, Γραμματέας
Ιωάννης Αλευράς, Αν. Γραμματέας
Σταμάτιος Μπαχάς, Ταμίας
Μαρία Συράκη, Μέλος
Ιωάννης Περίκος, Μέλος
Μαριάνθη Ξύδα, Αν. Μέλος