Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.Σ. ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΩΝ ΧΙΟΥ - ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                                                                         
            Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη και φίλοι μας, το Δ.Σ. σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε σας και τις οικογένειες σας.

Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι είναι κοντά στην απόκτηση στέγης για το σύλλογο μας. Η αίθουσα βρίσκεται στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Το Δ.Σ. αφού έκρινε ότι είναι κατάλληλη για τις ανάγκες του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στην αγορά της. Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος Αιμιλιανός Ευαγγελινός όπως προβεί στις ανάλογες ενέργειες που χρειάζονται για την αγορά του ακινήτου. Όπως εφορία, υπογραφή συμβολαίων αγοράς, υποθηκοφυλακείο, κτηματολόγιο.
Προγραμματισμένες Εκδηλώσεις

α) Στις 25 Απριλίου 2010 και ώρα 11π.μ στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκρότηματος ΕΠΑΛ-ΙΕΚ Γλυφάδας, οδός Ιλίου 17 και Αγαμέμνονος, Άνω Γλυφάδα θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση με θέμα τροποποίηση, διακοπή και έναρξη καταστατικού του συλλόγου μας λόγω προβλημάτων που προέκυψαν στην φορολογική τακτοποίηση του συλλόγου μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα γίνει στις 12π.μ. την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο.

β) Μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας – Λίμνη Φενεού ή λίμνη Δόξα στις 9 Μαΐου 2010. Αναχώρηση 8:10 π.μ. από Ομόνοια (Χόντος) και 8:30π.μ. από Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο). Τιμή Συμμετοχής 15€. Δηλώσεις στον πρόεδρο Αιμ. Ευαγγελινο 210 8953190 & 6944109047.

γ) Συνεστίαση στην μεζεδοταβέρνα «ΤΟ ΑΡΧΟΜΑΝΙ» για φαγητό και διασκέδαση στις 6 Ιουνίου 2010 και ώρα 13:00, οδός: Αρχιπελάγους 71 & Άθωνος - Άνω Γλυφάδα. Οι Χιώτες ιδιοκτήτες Μιχάλης και Νίτσα Κλούβα μας περιμένουν για να μας περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο που αυτοί ξέρουν. Τιμή συμμετοχής 20€. Περιλαμβάνει πλήρες μενού, γλυκό και κρασί ½ λίτρο ανά δύο άτομα ή αναψυκτικό. Δηλώσεις στον πρόεδρο Αιμ. Ευαγγελινό 2108953190 & 6944109047 ή σε κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. 

δ) Καλοκαιρινή εκδρομή εξωτερικού θα πραγματοποιηθεί σε δύο ξεχωριστούς προορισμούς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου του 2010. Η μία εκδρομή είναι για Βαρκελώνη Ισπανίας με αρχηγό τον πρόεδρο Αιμιλιανό Ευαγγελινό και η άλλη εκδρομή είναι για Λονδίνο Αγγλία με αρχηγό τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κουμελά. Αριθμός συμμετεχόντων 40 άτομα. Σε περίπτωση μη επαρκούς συμμετοχής κάποιας από τις δύο εκδρομές θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί το ποσό της προκαταβολής η αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε την άλλη.

ε) Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010 στη Χίο θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση του Συλλόγου μας μαζί με τους συγχωριανούς μας σε κεντρικό Ξενοδοχείο.

ζ) Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η γιορτή του Συλλόγου μας σε εκκλησία κοντά στην αίθουσα μας και μετά θα προσφερθεί κέρασμα.

ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ
1) Ηρακλής και Χρύσα Παληά στην μνήμη της Ελένης Παληά 50 €
2) Κωνσταντίνος και Βιργινία Ευαγγελινού στην μνήμη της Ελένης Παληά 30€
3) Ο συγχωριανός μας Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Κ. Κρεατσάς και γιός του πρώην Προέδρου μας Κωνσταντίνου Γ. Κρεατσά θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου μας για την αγορά στέγης υποσχέθηκε ποσό 1500€. Το Διοικητικό Συμβούλιο τον ευχαριστεί θερμά.
Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί έτσι συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας.

 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ 9 - 13/7/10

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Συγκέντρωση πολύ νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλωνίας, την Βαρκελώνη. Άφιξη και γνωριμία – ξενάγηση με την πόλη. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο Ισπανικό χωριό με τα γραφικά σοκάκια, που δημιουργήθηκε για τη Διεθνή Έκθεση του 1929 και συνεχίζουμε με ένα από τα πιο αξιόλογα έργα του αρχιτέκτονα Gaudi, την εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (Αγία Οικογένεια) και την Μητρόπολη που δεσπόζει στο κέντρο της παλιάς συνοικίας Μπάριο Γκότικο. Ακολούθως θα απολαύσουμε την πόλη πανοραμικά της από τον λόφο Μόντζουικ. Τέλος θα επισκεφθούμε το Ολυμπιακό χωριό και το Ολυμπιακό Στάδιο όπου πραγμα-τοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Κάντε την βόλτα σας στο λόφο του Ντιμπιντάμπο και απολαύστε μια ακόμα φορά την πανοραμική θέα της πόλης. Επισκεφτείτε το πιο διάσημο πάρκο της Βαρκελώνης, Πάρκο Γκουέλ, που φέρει επίσης την υπογραφή του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Gaudi και χαλαρώστε απολαμβάνοντας τα εντυπωσιακά δημιουργήματα του. Επίσης επισκεφτείτε το ενυδρείο, ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία του θαλάσσιου βασιλείου.Δείπνο,διαν/ση.

3η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό και εκδρομή στο Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στην σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που εκπνέουν τα έργα του απ’ τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας έως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Περιπλανηθείτε επίσης στην πανέμορφη Girona, μια από τις σπουδαιότερες ιστορικές πόλεις της Καταλονίας.

4η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό και άλλη μια ημέρα στη διάθεση μας για περιπάτους και επισκέψεις, όπως στη La Rambla το δρόμο που χωρίζεται πρακτικά σε πέντε κομμάτια, κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό κομμάτι της πόλης. Το πρώτο κομμάτι με την ονομασία La Rambla de Canaletes, πήρε το όνομα αυτό από το σιντριβάνι Font de les Canaletes, για το οποίο σύμφωνα με την παράδοση, ισχύει ότι αν πιει κανείς νερό θα θέλει να επιστρέφει στη Βαρκελώνη. Το δεύτερο κομμάτι, γνωστό ως La Rambla dels Estudis, πήρε το όνομά του από το κτίριο του πανεπιστημίου του 15ου αιώνα με το όνομα αυτό. Στη συνέχεια ακολουθεί το κομμάτι La Rambla de les Flors, το οποίο είναι το μόνο μέρος στη Βαρκελώνη από τον 19ο αιώνα που πωλούνται λουλούδια και διατηρεί μέχρι σήμερα αυτή την ιδιαιτερότητα. Η La Rambla del Centre ή La Rambla dels Caputxins, πήρε το όνομα της από την παλιά οικία της αδελφότητας των Καπουτσίνων. Τέλος, η La Rambla de Santa Monica, δίνει πρόσβαση στο λιμάνι, και πήρε το όνομά της από την ομώνυμη εκκλησία εκεί. Την πλατεία της Καταλονίας που είναι το κέντρο της πόλης. Εδώ συναντιούνται οι δρόμοι Passeig de Grucia, Rambla Catalunya, Portal de l'ingel όλοι γεμάτοι από κόσμο. Στην πλατεία θα βρείτε μαγαζιά, καφέ, τράπεζες και αποτελεί και το κέντρο των αστικών συγκοινωνιών. Εδώ μαζεύτηκαν χιλιάδες κάτοικοι της πόλης το 1992 για να ακούσουν την ανακοίνωση της φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Μπορούμε ακόμη να επισκεφθούμε το Μουσείο Πικάσο.Η ιδιοφυία του νεαρού καλλιτέχνη τονίζεται σε αυτό το μουσείο, το οποίο παρουσιάζει περίπου 3500 έργα του και τα οποία χρειάζεται να δει κανείς προκειμένου να κατανοήσει την μετέπειτα εξέλιξή του. Το Μουσείο Gaudi, όπου έζησε ο Gaudi από το 1906 έως το 1926. Θα βρείτε έπιπλα σχεδιασμένα από τον καλλιτέχνη, διάφορα διακοσμητικά, σκίτσα, πορτραίτα και μακέτες με αρχιτεκτονικά σχέδια. Και τέλος το Μουσείο Barbier-Mueller για την Προ-Κολόμβου Τέχνη. Αυτό το μουσείο αποτελεί το μοναδικό δείγμα μουσείου το οποίο είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στις Προ-Κολόμβου εποχής κουλτούρες. Η συλλογή είναι ιδιαίτερα πλούσια και δίνει στους επισκέπτες μια πολύ καλή εικόνα για τους πολιτισμούς που υπήρχαν στην αμερικανική ήπειρο πριν την άφιξη του Κολόμβου. Δείγματα από την κουλτούρα των Olmec, Maya, Chavin, Mochica, Ίνκας και Αζτέκων φιλοξενούνται εδώ. Επιστροφή στο ξεν/χείο, δείπνο και διαν/ση.

5η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσετε τη γνωριμία με την πόλη και να κάνετε τις τελευταίες αγορές. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:
Α) ΠΤΗΣΕΙΣ VUELING ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: # 595 # €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 150 €
Β) ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕGΕΑΝ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: # 665 # €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 150 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
Πρωινό μπουφέ καθημερινά.Τέσσερα δείπνα.
Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο και ξενοδοχείο Βαρκελώνης
Ξενάγηση πόλης με τοπικό ξεναγό.
Εκδρομή στο Figueres.
Ενημερωτικά έντυπα.
Αρχηγός - συνοδός.
Ασφάλεια ταξιδίου (αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική).
Φόροι αεροδρομίων.
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα
Είσοδοι στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι ρητά δεν αναφέρεται πιο πάνω.

Δηλώσεις στον Πρόεδρο κ. Αιμιλιανό Ευαγγελινό τηλ. 6944109047 & 2108953190.
Δηλώσεις και προκαταβολή 150€ μέχρι 5 Μαϊου 2010.
Αριθμός συμμετεχόντων 40 άτομα.


ΛΟΝΔΙΝΟ 9-13/7/2010
ΚΑΣΤΡΟ ΓΟΥΙΝΤΣΟΡ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ – ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ

1η Ημέρα: Ελλάδα – Λονδίνο ( ξενάγηση πόλης και επίσκεψη Βρετανικού Μουσείου) - προαιρετικός Νυχτερινός Γύρος Πόλης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας . Άφιξη στο Λονδίνο όπου και θα αναχωρήσουμε για τη ξενάγησή μας στη Βρετανική πρωτεύουσα . Ο ελληνόφωνος ξεναγός μας θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το φημισμένο Χάϋντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον , στην συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε τη πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης, το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου, το σημείο και αξιοθέατο από όπου ξεκινάει η ιστορία μιας μεγάλης αυτοκρατορίας, θα συνεχίσουμε με το Σίτυ, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Μετά το τέλος της ξενάγησής θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα μας είναι ελεύθερο. Το βράδυ γίνεται προαιρετικά νυκτερινός γύρος της πόλης όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη και τα αξιοθέατα της φωταγωγημένα. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα (γιος της Αφροδίτης) στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα μας για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το Σόχο και την κινέζικη συνοικία. Τέλος θα επισκεφθούμε την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι. Εκεί θα έχουμε χρόνο για να δειπνήσουμε σε κάποιο από τα εστιατόρια της πλατείας αλλά και να γευθούμε αγγλική μπύρα σε παραδοσιακή Βρετανική παμπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα : Λονδίνο
Μετά το πρόγευμα έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας να ανακαλύψετε τα αξιοθέατα και γωνιές της περίφημης αυτής μητρόπολης. Προτείνουμε αμέσως να ξεκινήσετε την περιήγηση σας σε αξιοθέατα της πόλης όπως το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τουσσό, το καλύτερο στο είδος του και το Οντιτόριουμ. Και όπως όλοι γνωρίζουμε εκδρομή στο Λονδίνο δεν νοείται χωρίς ψώνια. Η περίφημη Όξφορντ Στρητ με τα αμέτρητα πολυκαταστήματα της όπως το Σέλφριντζις , η Μποντ Στρητ με τους γνωστούς οίκους μόδας υψηλής ραπτικής και η Ρήτζεντ Στρητ με καταστήματα υψηλής ποιότητας αποτελούν αγοραστικό πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών του Λονδίνου. Επίσης δεν πρέπει να λησμονήσουμε το πολυκατάστημα – αξιοθέατο Χάροντς στο Νάιτσμπριτζ. Μπορείτε πάλι να διαθέσετε το χρόνο σας σε επισκέψεις περίφημων Λονδρέζικων μουσείων όπως το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ένα από τα καλύτερα και φημισμένα του κόσμου και να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στο μουσείο εικαστικών τεχνών της Βικτωρίας και Αλβέρτου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εξίσου σημαντικό θεωρείται και το μουσείο επιστημών που συναρπάζει κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη. Το απόγευμα μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο «μάτι» του Λονδίνου και να απολαύσετε την καλύτερη θέα της πόλης μέχρι και 40χλμ. απόσταση από τα 135 μέτρα ύψος της ρόδας. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα : Λονδίνο – Πύργος Γουίντσορ – κρουαζιέρα στον Τάμεση (Γκρίνουιτς – Αστεροσκοπείο – Κανάρι Γουάρφ )
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στον Πύργο του Γουίντσορ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Έκτασης πέντε στρεμμάτων ξετυλίγει τα επιβλητικά τείχη του πάνω σε ένα λοφίσκο που περιτριγυρίζεται με τάφρο. Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σαίντ – Τζώρτζις αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα δαιδαλώδη δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης Γουίνσδορ. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή - κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση με επίσκεψη στην πόλη του Γκρίνουιτς. Μεταφορά στην αποβάθρα του Εμπάνκμεντ και θα επιβιβασθούμε στο ποταμόπλοιο που μετά από 45 λεπτά ταξιδιού στα αξιοθέατα στις όχθες του Τάμεση θα φτάσουμε στο Γκρήνουιτς. Εκεί θα επισκεφθούμε το Αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δια μέσου των καναλιών του Κανάρι Γουάρφ. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα : Λονδίνο – προαιρετική εκδρομή Οξφόρδη – Στράτφορντ Απόν Έιβον
Μετά το πρόγευμα, έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του Κεντρικού Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ με τη λίμνη Σέρπανταιν, το Ρίτζεντ Παρκ με τον ζωολογικό του κήπο και το Σέιντ Τζέιμς Παρκ με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που πάντα προσφέρονται για μια πρωτότυπη βόλτα. Όσοι όμως δεν έχετε προγραμματίσει κάτι για σήμερα, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας όπου θα επισκεφθούμε δύο σημαντικές «πνευματικές» πόλεις. Πρώτος σταθμός στην εκδρομή μας, η περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα υπέροχα κτίρια των κολεγίων και να πάρουμε μια γεύση από τον τρόπο ζωής των φοιτητών στο φημισμένο πανεπιστήμιο του κόσμου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουμε μια γραφική διαδρομή στην επαρχία της Αγγλίας, που θα μας οδηγήσει στην κωμόπολη του Στράτφορντ Απόν Έιβον, τη γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, ενός από τους μεγαλύτερους δραματουργούς και θεατρικούς συγγραφείς. Εκεί θα έχουμε χρόνο να γευματίσουμε σε κάποια παραδοσιακή παμπ, με θέα τον ποταμό Έιβον αφού περιηγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα όπως το Βασιλικό θέατρο του Σαίξπηρ, το γενέθλιο σπίτι του, το δημοτικό σχολείο που μαθήτευσε, το σπίτι της Χάρβαρντ και άλλα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα : Λονδίνο – Ελλάδα
Μετά το πρόγευμα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα και αγορές στην πόλη. Είναι ευκαιρία να καλύψετε ότι επισκέψεις δεν προλάβατε τις προηγούμενες μέρες και να κάνετε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα. Άφιξη στο αεροδρόμιο με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

Τιμή:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: THISTLE MARBLE ARCH 4*sup. www.thistle.com
ΒΑΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: 4 EnglishBreakfast
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 890,00 €
ΔΙΚΛΙΝΟ : 640,00 €
ΤΡΙΚΛΙΝΟ : 620,00 €
Ημιδιατροφή σε μπουφέ στο ξενοδοχείο και για τις 4 ημέρες € 80,00 το άτομο
Δηλώσεις στον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κουμελά τήλ. 6945594429 & 2104523928
Δηλώσεις και προκαταβολή 150€ μέχρι 5 Μαϊου 2010.
Αριθμός συμμετεχόντων 40 άτομα.

Στις τιμές περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια για την διαδρομή Αθήνα – Λονδίνο – Αθήνα με Olympic
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.
Αγγλικό πρόγευμα καθημερινά.
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου.
Πανοραμική ξενάγηση πόλης στην άφιξη με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό.
Εκδρομή στην πόλη και τον Πύργο του Γουίνσδορ.
Ταξιδιωτικά έντυπα – χάρτες του Λονδίνου.
Ασφάλεια ταξιδιωτική και αστικής επαγγελματικής ευθύνης με την Generali
Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνονται:
Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
Ποτά και αναψυκτικά.
Είσοδοι σε μουσεία και συναφείς χώρους και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.