Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2012

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την εκδήλωση τιμής για τον ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑ ΠΕΡΡΙΚΟ ακολούθησε δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε την αίθουσα να γεμίζει από φίλους και μέλη του συλλόγου μας κάτι το οποίο μας δίνει αισιοδοξία σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας ημέρες και πίστη για τις προσπάθειες μας να βρισκόμαστε στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας αφιερώνοντας όλοι λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας με κύριο σκοπό να είμαστε κοντά και να περνάμε καλά έστω αυτές τις λίγες στιγμές μέσα στην χρονιά.

Θα ήταν βέβαια ιδιαίτερη επιτυχία για εμάς εάν κάποια στιγμή καταφέρναμε να συγκεντρώσουμε και περισσότερη νεολαία στις εκδηλώσεις μας.

Εκτός του φαγητού και του χορού πραγματοποίθηκε η κοπή της πίτας μας καθώς και λαχειοφόρος αγορά.

Να ευχαριστήσουμε την Χιώτικη οινοποιία ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ για την ευγενική παραχώρηση δώρων για την εκδήλωση μας.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση για τον ΗΡΩΑ ΠΕΡΡΙΚΟ καθώς και την κοπή της βασιλόπιτας τίμησαν με την παρουσία τους (και ζητούμε συγνώμη για όσους παραλείψαμε) οι παρακάτω:

Φωτεινού Σταματία, εκπρόσωπος και ειδική γραμματέας της ΟΧΣΑ

Οι εκπρόσωποι των Χιακών Συλλόγων:

Μανές Σταμάτης από Αρμόλια, Ισίδωρος Πρώιος από Πυργί, Ντούλης Κωνσταντίνος από Πυργί, Γιαννακής Ισίδωρος εκδότης της εφημερίδας Χιακό Βήμα, Καπετάνιος Καριάμης Σταμάτης από Λαγκάδα και πρόεδρος του Ναυτικού συλλόγου Κορυδαλλού, Φωτεινός Χρήστος πρόεδρος του συλλόγου Βικυανών.

Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα και θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε όλους σας και στις επόμενες εκδηλώσεις μας.